Diensten

Wat ik doe

Ik help ondernemers hun online zichtbaarheid te vergroten middels online marketing.

Webshop & Shopify

Ik ontwikkel professionele Webshops met een goede conversie ratio en een SEO geoptimaliseerd online winkel ook voor dropshippers.

WEB DEVELOPMENT​

Als je op zoek bent naar een ontwikkelaar die het bouwen en de ontwikkeling van je website of webshop op zich neemt, ben ik een ervaren professional om je hierbij te helpen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als je op zoek bent naar een website die meer gebruikers aantrekt van uit Google, kan ik je helpen bij het ontwerpen en bouwen van een volledig SEO geoptimaliseerde website.

UI/UX DESIGN

Een effectieve UI/UX is wat de aandacht trekt en een duidelijke boodschap verspreidt. Ik zorg ervoor dat het ontwerp innovatief en netjes is met al deze elementen.

COPYWRITING

Net als grafische elementen, moeten de inhoud en het ontwerp van je website of app ook hand in hand gaan. Daarom kan ik je helpen met het creëren van geweldige content die mijn ontwerp en jouw bedrijf aanvult.

LOGO & GRAPHIC DESIGN

Het is een goede gewoonte om je logo’s, afbeeldingen en website door één bron te laten maken. Ik kan je helpen bij het ontwerpen van deze elementen, zodat ze snel en naadloos passen bij de website en app.

WhatsApp